LOVBESTEMT MEDDELSE.

Ved adgang og brug af hjemmesiden Web Site of eSHa labs accepterer du følgende betingelser og vilkår:

1. Selvom der er taget hånd om at sikre nøjagtigheden af informationen på eSHa labs hjemmeside, INFORMATIONEN PÅ DISSE SIDER ER TILGÆNGELIGE UDEN NOGEN FORM FOR INDSIGELSER ELLER GARANTI OG I INGEN TILFÆLDE VIL eSHa Labs BLIVE HÆFTET SAMMEN MED ANVENDELSEN AF DEN TILGÆNGELIGE INFORMATION, UDTAGEN HVIS DET ER SPECIFIKT ANGIVET.

eSHa labs garanterer ikke at hjemmesiden eller serverne, som giver adgang til hjemmesiden er fri for virus eller andre skadelige elementer.

2. eSHa labs forbeholder sig ret til uden varsel at ændre / opdatere  hjemmesiden til enhver tid.

3. Hjemmesiden kan tilvejebringe links til andre hjemmesider, som ikke er under control af eSHa labs. eSHa labs kan på ingen måde holdes ansvarlig for indholdet af disse hjemmesider. eSHa labs tilvejebringer kun disse links som hjælp. Henvisning til andre hjemmesider kræver ikke en godkendelse af indholdet af disse sider af eSHa labs.

4. Information fremskaffet fra hjemmesiden må kun blive anvendt, kopieret eller videregivet i uredigeret form til personlig formål med forbehold for at copyright symbolet forbliver i bunden af siden.

5. Hjemmesiden giver adgang til eSHa labs internationale produkt katalog og kan derfor indeholde reference eller krydsreferencer til specifikke eSHa labs produkter og service, som ikke er tilrådighed I enkelte lande. En hver reference af denne art indebærer ikke, at eSHa labs har til hensigt at sælge disse produkter eller service i de enkelte lande.

6. Disse betingelser og vilkår er bestemt og konstrueret iht Hollands lov.

7. Copyright på hjemmesiden og dens indhold tilhører Sea-Horse IPC BV. All rights reserved.

Tilbage til hjemmesiden